Luistelu- ja Leijonakiekkokoulut alkavat 18.9. kello 17.00
Lännen KiekkoJulkaistu: 14.09.2024 13.57

Luistelu- ja Leijonakiekkokoulut alkavat 18.9. kello 17.00

Luistelu ja Leijonakiekkokoulujen kausi käynnistyy syys-lokakuussa lähes kaikissa Suomen juniorikiekkoseuroissa, eli reilussa 180 seurassa ympäri maan. Lännen Kiekossa toiminta starttaa Luistelu- ja Leijonakiekkokoulujen osalta keskiviikkona 18.9.2024 klo 17. Ringettekoulu pyörähti käyntiin jo torstaina 12.9. Mukaan toimintaan voi liittyä milloin vain. Tuo lapsesi mukaan toimintaan ja olet itsekin tervetullut mukaan jäälle pitämään hauskaa tai hiomaan omia taitojasi lapsen harrastuksen rinnalla. Luistelukoulu on suunnattu noin 3-8 vuotiaille. Pienimpien kanssa on oman aikuisen hyvä tulla mukaan kentälle avuksi/tueksi. Leijonakiekkokoulu on suunnattu alle 8-vuotiaille lapsille, joilla on jo luistelun perustaidot hallussa.

Kouluissamme harrastaminen jatkuu aina kevään korville, yhteensä harjoituskertoja talven aikana on noin 20. Koulut maksavat 50€/lapsi syksyltä ja 50€/lapsi keväältä sekä 10€ Säkylän Urheiljoiden jäsenmaksun (ellei lapsi ole jo muussa SU:n toiminnassa mukana). Ilmoittautuminen suoritetaan oheisen linkin kautta. https://www.lannenkiekko.fi/lomakkeet/7034/luistel... Osallistumismaksu sekä tarvittaessa Säkylän Urheiljoiden jäsenmaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Jos olet epävarma onko jääurheilu lapsesi juttu, niin tulkaa ihmessä kokeilemaan pari kertaa ja hoidetaan sen jälkeen ilmoittatumiset kuntoon.

Aikataulut:

  • Luistelu- ja leijonakiekkokoulu keskiviikkoisin klo 17.00-17.50 viikot 38 ja 39. Viikosta 40 lähtien keskiviikkoisin klo 18.00-18.50!
  • Ringettekoulu torstaisin klo 17.00-17.45

Varusteet:

  • Luistelukoulussa riittää talvivaatetuksen lisäksi luistimet ja ristikollinen kypärä
  • Kiekkokoulussa alkuun pääsee ym. varusteiden lisäksi jääkiekkomailalla. Seuralla on jonkin verran pieniä varusteita lainattavaksi ja neuvomme mielellämme myös omien varusteiden hankinnan kanssa. Jäähallin kahviossa toimii myös varustekirppis, josta voi löytyä sopivat varusteet juurikin sinun aloittelevalle kiekkoilijalle.
  • Ringettekoulussakin pääsee liikkeelle luistimilla ja ristikollisella kypärällä. Muiden varusteiden osalta neuvomme kyllä treenien yhteydessä.

Lisätietoja myös Jääkiekkoliiton leijonakiekkokoulu-sivustolta. Leijonat - Leijona-kiekkokoulu